Blog

Tüm Dünya Kurbanda Bâb-ı Âlem'de

16 Ekim 2013 by in Genel, Sosyal Çalışmalar

iç
 
Kurban Bayramı dolayısıyla 16 ekim çarşamba günü Bâb-ı Âlem dernek merkezinde misafir öğrencilerimizle bayramlaşma programı yapıldı. Bayramlaşma öğlen namazına müteakiben başladı. Öğrencilerimize etli pilav ikram edildi.
Dünyanın dört bir yanından ülkemize eğitim için gelen misafir öğrencilerin birçoğu bayramı sevdiklerinden uzakta geçirmek zorunda kalıyor. Öğrencilerimize bu uzaklığı hissettirmemek için bizim yanlarında olduğumuzu hatırlatarak, bayramı biz de onlarla beraber İstanbul’da yaşıyoruz. Her bayram ümmet olduğumuz gerçeğini “biz BİR milletiz” diyerek hatırlıyor ve hatırlatıyor, kardeşlerimizle beraber bayram coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
Fotoğraflar için tıklayınız.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği yurtdışından ülkemize eğitim için gelen ve İstanbul’da eğitim gören misafir öğrencilere yönelik rehberlik, danışmanlık hizmetleri ile birlikte çeşitli eğitim ve sosyal aktiviteler gerçekleştirmektedir.

    ADRES

    Karagümrük Mahallesi Fevzipaşa Caddesi Hakan Pasajı No 261/22 Fatih-İstanbul

    TELEFON

    +90 212 621 2743

    E MAİL

    [email protected]