Blog

SATRANÇ TURNUVASININ GALİBİ “İRAN”

18 Kasım 2017 by in Sosyal Çalışmalar

18 Kasım’da dernek merkezimizde 14 ülkeden 29 öğrencinin katılımı ile  düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası’nda yapılan 27 karşılaşmanın ardından şampiyon İran’dan Moein Alizade oldu.


18 Kasım Cumartesi sabahı saat 11:00de başlayan turnuva çekişmeli müsabakalar ile sona erdi. Özbekistan’dan, Bosna’ya Bangladeş’ten Makedonya’ya Moğolistan’dan Suriye’ye 14 ülkeden 29 öğrenci katıldı. Toplamda 27 maçın yapıldığı turnuvada İran, Azerbaycan, Özbekistan ve Afganistan son 4’lü finale kalmaya hak kazandılar.
Final müsabakasında Özbekistan’lı Akhmad Shakhbazov ile İran’lı Moein Alizade çekiştiler. 30 dakika süren maçın galibi İran’lı Moein Alizade oldu.
Satranç turnuvasının galiplerine düzenleyeceğimiz ödül töreni 25 Kasım Cumartesi günü Ülke Başkanları Toplantımızın ardından gerçekleşecektir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği yurtdışından ülkemize eğitim için gelen ve İstanbul’da eğitim gören misafir öğrencilere yönelik rehberlik, danışmanlık hizmetleri ile birlikte çeşitli eğitim ve sosyal aktiviteler gerçekleştirmektedir.

    ADRES

    Karagümrük Mahallesi Fevzipaşa Caddesi Hakan Pasajı No 261/22 Fatih-İstanbul

    TELEFON

    +90 212 621 2743

    E MAİL

    [email protected]