Blog

Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneğinden Fatih Belediyesine Ziyaret.

11 Haziran 2019 by in Genel, Haber Merkezi, Kurumsal, Sosyal Çalışmalar, Tanıtım Çalışmaları

Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet KARA ve heyeti Fatih Belediye Başkanı Sayın M. Ergün TURAN Beyi makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.


Belediye başkanına derneğimizin yapmış olduğu sosyal, danışmanlık ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi verildi. Değerli Belediye Başkanı Sayın M. Ergün TURAN ve Fatih Belediyesi çalışanlarına bu nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyor başarılı bir dönem geçirmelerini diliyoruz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği yurtdışından ülkemize eğitim için gelen ve İstanbul’da eğitim gören misafir öğrencilere yönelik rehberlik, danışmanlık hizmetleri ile birlikte çeşitli eğitim ve sosyal aktiviteler gerçekleştirmektedir.

    ADRES

    Karagümrük Mahallesi Fevzipaşa Caddesi Hakan Pasajı No 261/22 Fatih-İstanbul

    TELEFON

    +90 212 621 2743

    E MAİL

    [email protected]