Blog

“AFRİKA MERKEZLİ İNSAN TİCARETİ” SORUNU KONUŞULDU

21 Nisan 2015 by in Afrika, Genel

 Frantz Fanon Afrika Araştırmalar Komisyonu ve İstanbul Ticaret Üniversitesinin ortaklaşa Yaptığı Afrika Derslerinin 5. icra edildi.


 Her ay yapılan seminerlerin bu ayki konusu  “Afrika Merkezli İnsan Ticareti” sorunu idi.  Doktora öğrencisi Ali Farah’ın sunumunda gerçekleşen bu seminerde  Afrika’daki insan ticaretinin tarihsel süreci ve bu günün Afrika’sının oluşmasındaki etkisi üzerinde duruldu. Toplantı sonunda Ali Farah’a teşekkür mahiyetinde belge takdim edildi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği yurtdışından ülkemize eğitim için gelen ve İstanbul’da eğitim gören misafir öğrencilere yönelik rehberlik, danışmanlık hizmetleri ile birlikte çeşitli eğitim ve sosyal aktiviteler gerçekleştirmektedir.

    ADRES

    Karagümrük Mahallesi Fevzipaşa Caddesi Hakan Pasajı No 261/22 Fatih-İstanbul

    TELEFON

    +90 212 621 2743

    E MAİL

    [email protected]